Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων – Κορασίδων – Παγκορασίδων “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Χορηγός ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Αλεξανδρούπολη 23 & 24 Μαϊου 2015

2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ “
Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης,

Κλειστό Γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”

23 Μαϊου 2015.

Χορηγός ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. 

Στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων, Κορασίδων – Παγκορασίδων «Ευ αγωνίζεσθαι» – (2nd International WAG/MAG Artistic Gymnastics Tournament “FAIR PLAY”), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 23 & 24 Μαϊου 2015, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη και θα παρακολουθήσει το τουρνουά η κ. Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το «Ευ Αγωνίζεσθαι» (Fair Play) και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”.
Μήνας Ενόργανης Γυμναστικής ο Μάιος για την Αλεξανδρούπολη!

Μία εβδομάδα γεμάτη ενόργανη γυμναστική θα περιέχει ο Μάιος στην Αλεξανδρούπολη, μιας και θα διοργανωθούν σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις, σε Διεθνές, Πανελλήνιο και Τοπικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ο.Ε.Γ.Α (Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης) υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο (Ελληνική Γυμναστικής Ομοσπονδία) και με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, θα διοργανώσει:

2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων, Κορασίδων -Παγκορασίδων «Ευ αγωνίζεσθαι» – (2nd International WAG/MAG Artistic Gymnastics Tournament “FAIR PLAY”)
Διάρκεια: 23 – 24 Μαϊου 2015

Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Τελική Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων
Διάρκεια: 30 – 31 Μαϊου 2015
Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ενδιάμεσα, η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, θα διοργανώσει τους Σχολικούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής των Δημοτικών Σχολείων Ν. Έβρου με την ονομασία «Γιορτή της Γυμναστικής»
Διάρκεια: 26 – 27 – 28 Μαϊου 2015

Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε!

Ο Πρόεδρος Ο.Ε.Γ.Α

Νεκτάριος Κελεσίδης

Επιστροφή

Ελευθερία Κούσουλα Avatar