ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, η συντονίστρια του παραρτήματος Ηπείρου (Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας) κυρία  Κατερίνα Μπότσιου και αντιπροσωπεία των μελών του Σωματείου Καλλιπάτειρα στην Άρτα,  επισκέφθηκαν το Ειδικό Γυμνάσιο και το Ειδικό Δημοτικό σχολείο,  για την παράδοση και παραλαβή της δωρεάς χρημάτων,  καθώς και την παράδοση του εξοπλισμού,  στους Διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε,  αφού,  προηγήθηκε η επιτυχημένη εκδήλωση του παραρτήματος,  στις 18 Δεκεμβρίου του 2016.  Η συντονίστρια του παραρτήματος Ηπείρου κυρία Κατερίνα Μπότσιου και τα μέλη του Σωματείου “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” στην Άρτα, επισκέφθηκαν, αρχικά,  το Ειδικό Δημοτικό σχολείο,  όπου ο Διευθυντής κ. Χρήστος Γεώργος ευχαρίστησε τη συντονίστρια του παραρτήματος και τα μέλη της Άρτας,  τονίζοντας το μεγάλο έργο,  που προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία το Σωματείο “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” και η Πρόεδρος του κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στην συνέχεια,  η κυρία Μπότσιου παίρνοντας το λόγο,  με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά,  ευχαρίστησε,  πρωτίστως,  την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών  “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ”,  κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβυ της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για την Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, για την πρωτοβουλία της ίδρυσης του παραρτήματος του Σωματείου στην Ήπειρο. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη μεγάλη διάθεση προσφοράς από τα μέλη του παραρτήματος Άρτας,  τα οποία και συνεχίζουν να εργάζονται με αγάπη, προσφέροντας χρήσιμο κοινωνικό έργο στην πόλη.

Ακολούθησε η επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο, όπου ο Διευθυντής κ.Γεώργιος Τζιόκας και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαρίστησε τη συντονίστρια και τα μέλη του παραρτήματος στην Άρτα.

Ελευθερία Κούσουλα Avatar