Εκδηλώσεις


Τρίτη 28 Νοεμβρίου, 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Εκδήλωση του Π.Α.Σ.Γ. "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ" στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ  Θεσσαλονίκης,  Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.
Μια ιδιαίτερη και συγκινητική εκδήλωση οργανώθηκε στους χώρους του Ολυμπιακού Μουσείου από το  Π.Α.Σ.Γ. "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ", παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την οικονομική υποστήριξη του Ολυμπιακού Μουσείου.
Κατά την εκδήλωση έγινε η παρουσίαση των  πολύτιμων  εκθεμάτων του στο ευρύτερο κοινό της πόλης.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο Άννα Κορακάκη, που τιμήθηκε για την προσφορά της, καθώς και η μητέρα της χρυσής ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη καθήλωσαν το κοινό με τους συγκινητικούς τους λόγους. Οι Ολυμπιονίκες  Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έστειλαν το μήνυμά τους μέσω διαδικτύου.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία των νεαρών αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΙΩΝ Πανοράματος, που παρουσίασαν μια εξαιρετική χορογραφία.
Το cocktail δόθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Ολυμπιακού Μουσείου, όπου μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης, ξεσήκωσαν τους καλεσμένους με μια δυναμική χορογραφία του Ζορμπά, με τη συνοδεία των βιολιών από το συγκρότημα Trinity Electric String Trio.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Π.Α.Σ.Γ. "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ" καθώς, επίσης, μέλη του Δ.Σ. του Μουσείου, φορείς της πόλης, παράγοντες του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες, αθλητές και αθλήτριες.