Εκδηλώσεις


Δευτέρα 15 Μαΐου, 2017

FASHION SHOW SPRING SUMMER 2017 OSCAR DE LA RENTA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

 

Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», παράρτημα Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε μία μοναδική εκδήλωση με επίδειξη μόδας του οίκου Oscar de la Renta στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο οίκος παρουσίασε τη συλλογή για την 'Άνοιξη και το Καλοκαίρι με ρούχα του ξεχώρισαν για την εξαιρετική δουλειά πάνω στο ύφασμα, με κεντήματα ή πέρλες, για τις πρωτότυπες δαντέλες και τα υπέροχα χρώματα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Γενική Πρόξενος της Αμερικής στη Θεσσαλονίκη, Rebecca A. Fong, η Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, καθώς και οι ολυμπιονίκες Κελεσίδου Τασούλα, Σαρέγκου Πόλυ και Ουζούνη Πόπη. Στο show συμμετείχε ως μανεκέν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

High light της βραδιάς το συγκρότημα TRINITY, το Ηλεκτρικό Τρίο Εγχόρδων που σαγήνευσε με τη μοναδική παρουσία του και τους ζωντανούς ρυθμούς του.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες της Γ’ παιδιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε η κα Αλίς Δικαίου και την οργάνωση η εταιρεία Tsakalou PR.Τη συλλογή συνόδεψαν τα κοσμήματα APOSTOLOS.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες, OSCAR DE LA RENTA, APOSTOLOS, FACELOOΚ, GEROLYMATOS INTERNATIONAL,HIPPO, EMBRYOLAB, ΚΗΠΟΥ ΕΡΓΟΝ, ΚΥΑΝΑ, LABEL M, MAKE UP CONCEPTS ACADEMY, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, WHITE ON BLACK STUDIO, ΔΟΥΜΠΙΑ