Εκδηλώσεις


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, 2017

17 Φεβρουαρίου 2017 - VIENNA BALL THESSALONIKI


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - VIENNA BALL THESSALONIKI 2017

Μια μαγική βραδιά….

Με την αιγίδα του Δήμου της Βιέννης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Αυστριακού Προξενείου της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με το Hyatt Regency Thessaloniki πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ο παραδοσιακός Χορός της Βιέννης, THE VIENNA BALL - THESSALONIKI 2017, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την μουσική διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, παρουσίασε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

50 ζευγάρια νέων debutants από ιδιωτικά σχολεία της πόλης παρουσίασαν μια ανεπανάληπτη χορογραφία με βαλς, υπό την καθοδήγηση της σχολής χορού LET'S DANCE.

Την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού βιεννέζικου χορού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 600 άτομα που πλημμύρισαν το ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki και να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο πάρτι που ακολούθησε, με τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Τσακιρόπουλου και τους Starbeat live!

Τα έσοδα της μεγάλης αυτής διοργάνωσης διατέθηκαν στα σωματεία:

* Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ
* Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης
* Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών «ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ»
* Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»

Μεγάλος χορηγός της βραδιάς τα ATTICA Department Stores

και  Χορηγοί τα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας VIVIFY, ο επίσημος φορέας εξετάσεων της γερμανικής γλώσσας OSD, το Πολυϊατρείο DOCTOR CARE ,το Ανδρολογικό Εργαστήριο ΖΕΓΚΙΝΙΑΔΟΥ,η εταιρεία τεχνολογίας περιβάλλοντος INTERGEO,η  εταιρεία υποδημάτων ADAMS SHOES ,τα Αρτοζαχαροπλαστεία