Εκδηλώσεις
Τετάρτη 23 Μαρτίου, 2016

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Κοπή Πίτας - 23 Μαρτίου 2016


Την ημέρα της διεξαγωγής της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της, στις 23 Μαρτίου 2016, στον Όμιλο Αντισφαιρίσεως Αθηνών, επέλεξε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» για την κοπή της πίτας και την ανακοίνωση σημαντικών πρωτοβουλιών, δράσεων και δραστηριοτήτων.  


Στα πλαίσια των εργασιών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι, κα  Κατερίνα  Παναγοπούλου,  αναφέρθηκε διεξοδικά στις δραστηριότητες του προηγούμενου έτους και στο πρόγραμμα δράσης του Σωματείου για το 2016.


Κατόπιν ομόφωνης απόφασης, το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα διευρύνει τις δράσεις στου στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ψηφίστηκε η δυνατότητα σύστασης παραρτημάτων του Σωματείου στην Κύπρο και στη Γενεύη.

 

Επίσης, η κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ανακοίνωσε την απόφαση του Σωματείου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τις Αρχές της τοπικής Αυτοδιοίκησης να φιλοξενήσει, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, παιδιά προσφύγων έως 12 χρονών και γυναίκες πρόσφυγες, θύματα του πολέμου.  Το πρώτο κέντρο θα δημιουργηθεί στην Αττική και θα ακολουθήσει η περιφέρεια, με την ενεργό συμμετοχή των μελών της «Καλλιπάτειρας»


Για το συγκεκριμένο θέμα, έγιναν εκτενείς παρουσιάσεις από το Συνταγματάρχη Μιχάλη Κλούβα και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κα Κατερίνα Τσατσαρώνη.  Επίσης, μίλησαν η Δήμαρχος Ζωγράφου, κα Τίνα Καφατσάκη και ο Δήμαρχος Ραφήνας και Πικερμίου, κος Βασίλης Πιστικίδης, καθότι ο πρώτος χώρος φιλοξενίας που έχει επιλεχθεί είναι οι κατασκηνώσεις του Δήμου Ζωγράφου που βρίσκονται στην περιοχή της Ραφήνας.

 unnamed (5)   unnamed_1  unnamed (3)_1 unnamed (4)